Storyrooms – unlock a new reality

 

Storyrooms is speciaal ontwikkeld voor jongeren (14+) waarbij de deelnemers een VR bril op krijgen waardoor ze in een virtual reality terecht komen van een eeuwenoud Bijbelverhaal. Storyrooms trekt vanaf september door Nederland en gaat naar scholen, kerken en gevangenissen.

Storyrooms is een innovatief product waarbij jongeren niet een verhaal horen, maar beleven. Ze maken actief deel uit van het verhaal doordat ze allemaal een rol krijgen toegewezen. Door opdrachten en aanwijzingen reageren de jongeren op wat er gebeurt waarbij ze niet om de relevantie heen kunnen. Dat betekent dat de deelnemers voor onverwachte dilemma’s komen te staan die emoties losmaken, ze laat reflecteren en ze voor levensvragen zet.

Storyrooms ontsluiten ‘oude’ waargebeurde verhalen die aansluiten bij het huidige aanbod van leerervaringen op locatie zoals de succesvolle escaperooms. Bij de keuze van verhalen wordt gelet op de relevantie voor jongeren. De dilemma’s en vragen waarmee mensen toen worstelden komen overeen met die jonge mensen vandaag de dag ook hebben.

Storyroom tour 2018
Storyrooms zal in 2018 en 2019 door heel Nederland rondreizen naar scholen, festivals, gevangenissen, kerken en jongerencentra.

  • 8 – 13 oktober lancering in Amsterdam
  • 12 – 17 november in Zwolle

Meer info over de Storyrooms? klik hier

Storyrooms is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Ark Mission

Share

5 Responses

  1. Pingback: 8togel
  2. Pingback: Thai Vi temple
  3. Pingback: opinia

Geef een reactie