Jack Shirack bij 538 over Gods plan

De single van de Joodse artiest Drake schiet omhoog in de Nederlandse hitlijsten. In de single ‘Gods plan‘ stelt de rapper dat hij gelooft in Gods plan voor zijn leven. Zijn beroemd-zijn hoort bij de route die God voor hem heeft uitgestippeld en de zanger put moed en kracht uit deze wetenschap.

Radio 538 gaat elke week in gesprek met bekende en minder bekende mensen over allerlei wetenswaardigheden uit de wereld van muziek, YouTube en andere showbizz taferelen. Een paar dagen geleden ging 538 in gesprek met Jack $hirak, hij is een Nederlands muziekproducent. Hij produceerde bijvoorbeeld de twee nummer 1-hits van Lil’ Kleine en Ronnie Flex.

Jack is een groot fan van rapper Drake, maar hij is het niet eens met dat idee van een plan van God voor je leven: ‘Gods plan? Ik weet niet of ik daar in geloof. Ik weet niet of ik echt in een God geloof, ik geloof wel in een iets en dat je op de wereld bent om iets te doen, maar ik weet niet of dat een god is die dat bestuurt. Nee, ik geloof niet dat dingen je zomaar aan komen waaien. Je moet het wel echt zelf verdienen. Maar ik heb wel zoiets van, wie goed doet, die goed ontmoet.’

Vragen om met jongeren te bespreken:

  • Bekijk het videofragment vanaf 01:00-02:05
  • Wat vind je van de uitspraken van Jack Shirack? Met welk deel van zijn inzichten ben je het eens?
  • Welke gedachten zou je nog willen toevoegen?  

 

Share

Geef een reactie