EO-Jongerendag 2019 in Ahoy

Zaterdag 25 mei is de EO-Jongerendag. Dit jaar niet in het Gelredome in Arnhem maar in de Rotterdamse Ahoy. Zo’n 20.000 gelovige jongeren komen hier weer bij elkaar voor concerten, aanbiddingsmuziek en de ontmoeting met elkaar. De EO-Jongerendag is het grootste christelijke jongerenevenement van Europa. Op dit evenement komen o.a. Hillsong Young and Free, Tauren Wells, I AM THEY en de BEAM Worship Band. De EOJD wordt gepresenteerd door Joram Kaat.

‘Op dit feest ontdek je (opnieuw) dat God van jou houdt en dat geloven in Jezus een waanzinnig avontuur is!’

De dag is niet alleen voor gelovige jongeren interessant. Op de website van Beam de jongerenbeweging van de EO vertelt Elise dat ze 2 jaar geleden tot geloof gekomen is op de EO-jongerendag. Daar maakte ze kennis met het geloof en koos ze zelf ook voor God. ‘Ik zag hoe al die jongeren daar vol passie stonden te zingen en dacht; ‘waarom heb ik al die vooroordelen eigenlijk, dit is toch gewoon ontzettend mooi?’

Vragen om met jongeren te bespreken:

  • Bekijk de aftermovie van de EO-Jongerendag 2018. Wat is de EO-Jongerendag eigenlijk, een hippe kerkdienst, een concert of een festival? een reünie? Of anders? 
  • Lees het verhaal van Elise op de website van Beam. Wat zou je willen vragen aan Elise? 

Foto: persfoto EO

1 Response

  1. Pingback: gay dating dublin

Geef een antwoord