De zeven hoofdzonden

Gooi een mangastrip, een anime serie en een game in de mixer en je hebt ‘Seven Deadly Sins.’ De game voor de PS4 kwam deze maand op de markt. Het spel krijgt een krappe voldoende in de game-reviews, wij besloten in te zoomen toen we lazen dat de game iets te maken heeft met de ‘zeven hoofdzonden’.

Het verhaal draait om een groep ridders;  De ‘Seven Deadly Sins’ die ooit actief waren in de regio Britannia. De groep splitste zich op, nadat hun complot om het Koninkrijk omver te werpen werd ontdekt. Ze zouden zijn verslagen door de Holy Knights, maar er waren geluiden dat de leden nog leefden. Tien jaar na die gebeurtenissen zijn het de Holy Knights die een staatsgreep plegen. De prinses van het oude koninkrijk, Elizabeth, gaat daarom op zoek naar de Seven Deadly Sins om het koninkrijk terug te nemen. Aan jou de taak om de zondige ridders te vinden, bevrijden en in te zetten in de strijd om het koninkrijk.

In een van de Netflix series ontmoet je trouwens ook nog de personages: De 10 geboden.  Maar let op, deze keer stellen ze niet de tien regels van God voor, maar tien demonen. Het is maar even dat je het weet…

Vragen om met tieners te bespreken:

 • De ridders zijn vernoemd naar de zeven hoofdzonden. Wat zijn de zeven hoofdzonden eigenlijk?
 • Voor welk van de zeven hoofdzonden ben jij het meest gevoelig? Hoe bescherm je jezelf tegen deze ‘zwakke plekken’ in je leven? 
Share

41 Responses

 1. Pingback: porn
 2. Pingback: kompasqq
 3. Pingback: agen qiuqiu99
 4. Pingback: raja qq
 5. Pingback: warnetqq
 6. Pingback: artikel kesehatan
 7. Pingback: m88cvf
 8. Pingback: w88w981
 9. Pingback: fun88.com
 10. Pingback: i99 casino
 11. Pingback: Website
 12. Pingback: scam
 13. Pingback: w88th
 14. Pingback: Gangnam clinic
 15. Pingback: w888
 16. Pingback: didi
 17. Pingback: view
 18. Pingback: NSFW Gif
 19. Pingback: 온라인바카라
 20. Pingback: western films
 21. Pingback: Joshua Ransom

Geef een reactie