40x Heilige Herrie editie 2019

Vanaf morgen (as-woensdag) starten we weer met 40xHeiligeherrie. In de 40 dagen tijd, de voorbereiding op het paasfeest lezen veel mensen elke dag een kort Bijbelgedeelte. Wij zullen op Facebook, Twitter en Instagram inspirerende popsong plaatsen bij deze dagteksten. 

‘In de 40-dagen-tijd leggen we 40 popsongs en 40 Bijbelteksten op de draaitafel. Wie weet welke remixen ons dit jaar weer inspireren en in beweging brengen? Deel de berichten in je WhatsApp groep of post alternatieve songs onder de berichten die een nieuwe invalshoek of betekenis geven aan de eeuwenoude teksten.’

Vragen voor jongerenwerkers, docenten en ouders:

  • Bekijk de Facebookpagina of Instagram/ Twitter en overweeg mee te doen. Volg ons vanaf woensdag 6 maart met je klas, jeugdgroep of thuis aan de keukentafel. 
  • Het werkt heel simpel: Check de tekst en de door ons gekozen song. Denk na of bespreek als groep: Welke songs past volgens jou/ jullie bij de tekst van de dag? 
  • Doe mee met het online gesprek en plaats de link naar de door jullie gekozen (YouTube) song onder het Facebook bericht!

Share

14 Responses

  1. Pingback: pokermas99
  2. Pingback: Sexy shop
  3. Pingback: Hostinga cena
  4. Pingback: Togelsumo
  5. Pingback: pop over here

Geef een reactie