Terug naar producten

Battle for a king

Een avontuurlijk bordspel voor 2 tot 4 spelers vanaf 14 jaar. Ontdek het zuiden van het oude Israël en wordt gekroond tot koning van het spel door jouw missie te voltooien.

Lees meer

Op dit moment ontwikkelt Young & Holy samen met de organisatie Unravel Stories het bordspel ‘Battle for a King’ voor 2-4 spelers vsan 14 jaar en ouder.  In de game spelen vier spelers in het zuiden van het oude Israël. In het spel ben je een Warlord (Filistijn), een Merchant (handelaar), iemand van The Alliance (iemand uit leger van koning Saul) of een Outlaw (uit het kamp van David).

Elke speler heeft zijn eigen missies (opdrachten), dilemma’s en uitdagingen. Je kunt elkaar hierdoor opjagen, hinderlagen leggen, rijkdommen verzamelen, gevechten leveren en politieke spelletjes spelen. Het spel duurt ongeveer 60 minuten (of speel de 120 minuten versie!) en kan eindeloos opnieuw worden gespeeld door de vele missies en opdrachten die het spel telt. De grote vraag is: Welke speler wordt er uiteindelijk gekroond als de koning van het spel door als eerste zijn missie(s) te volbrengen?

Wil jij dat dit spel op de markt komt? Steun ons met een gift via onze crowdfunding!

Battle for A king in action

Benieuwd naar onze trainingen of over ons?

Young & Holy