Het geloof van vlogger Anna Nooshin

Anna Nooshin is een fashion blogger, online ondernemer en auteur. Ze maakt vlogs over fashion, lifestyle en beauty. ‘Ik upload regelmatig DIY’s, How To video’s en tutorials. Ook deel ik stijltips, Instagram tips, geef ik je carrièretips én geef ik je elke week een kijkje in mijn persoonlijke leven middels vlogs.’ Deze vlog gaat over keuzevrijheid rond geloven, werkdruk en opleiding. Anna komt uit Iran en veel jongeren verwachten dan ook dat ze moslim is, wat niet het geval is. Anna vertelt hoe ze hier mee omgaat en geeft tips aan de kijkers.

Nooshin werd in Iran geboren en vluchtte op zevenjarige leeftijd met haar ouders en zusje naar Nederland om daar asiel aan te vragen. Op haar 24e startte ze met uitgever Wayne Parker Kent het webzine NSMBL.nl (een afkorting van Ensemble). De naam Anna Nooshin is een merk geworden in de mode-industrie. In april 2015 kwam haar boek On Top uit, waarin ze haar levensweg tot dan toe beschreef. In 2015 trok RTL Boulevard Nooshin aan als mode- en lifestyledeskundige.

Vragen om met tieners te bespreken:

  • Bekijk de vlog tot 02:10 minuten. Herken je je in het punt wat Anna probeert te maken? Vat haar wijsheid eens samen in een paar zinnen.
  • Welke andere vloggers ken jij die praten over hun geloof/levensbeschouwing?
  • Welke geloofsvraag zou jouw favoriete vlogger mogen bespreken? 
Share

1 Response

  1. Wubi Arc 27 december 2016 / 19:28

    Lieve Anna, geef dan gewoon aan dat je een atheïst bent. Gezien de achtergrond van je opa en oma ben je automatisch moslim, dat jij en je ouders daar niks mee doen of gedaan hebben verandert daar weinig aan.

Geef een reactie